Báránysült
Kalória: 416
Elkészítési idő: 30 perc
Tulajdonságok: diétás
netriport
Hozzávalók:
4 főre
60 dkg kicsontozott báránycomb
30 dkg burgonya
1 citrom
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, citrommal bedörzsöljük, és a szeletek szélét 3 helyen 1 cm mélyen bevágjuk. A burgonyát megtisztítjuk , és félig megfőzzük, majd négybe vágjuk. Az áttört fokhagymával és a citrom levével a szeleteket bedörzsöljük. A burgonyát a hússal együtt teflonserpenyőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a bárányszeletek mindkét oldala megpirul.
Italajánló:
Érett, zamatos, száraz vörösbort, pl. pinot noir-t, kékfrankost ajánlunk hozzá!
Jó étvágyat kívánunk!
Receptkereső
   
 

*vesszővel elválasztott felsorolás